Оферти за
Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте подобни актуални оферти:

1 или 10 процедури липолазер и пресотерапия на цели бедра и седалище, или криолиполиза на зона по избор, от Салон Алма Морел

Понякога дори редовните тренировки и правилното хранене не помагат, за да имаш мечтаната фигура? Тогава на помощ идва Салон Алма Морел!

Липолазер и пресотерапия на цели бедра и седалище:
• 1 процедура (60 минути) - за 9.99лв, вместо за 30лв;
• 10 процедури (по 60 минути) - за 89.99лв, вместо за 300лв.

Криолиполиза на зона по избор:
• 1 процедура (30 минути) - за 29.90лв, вместо за 140лв;
• 10 процедури (по 30 минути) - за 249.90лв, вместо за 1400лв.

За Криолиполиза можете да избирате между следните зони:
• седалище (2 зони);
• корем (1 зона);
• бедра - вътрешна част (2 зона);
• бедра - външна част (2 зона);
• паласки (2 зони);
• ръце (2 зони).

Повече за процедурите:

Криолиполизата е уникална студена обработка насочена към мазнините под кожата. Това не е начин за отслабване или лечение на затлъстяване. Криолиполиза е нежен неинванзивен метод чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Чрез този метод се постига красиво изваяна фигура.

Криолиполизата е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото при който метод няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата (замразяването) и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до козметичко намаляване на мастните натрупвания. Охлаждането се извършва с предварително определена от технологията време и енергия на охлаждане така че мастните клетки да бъдат повредени. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси на организма.

Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема в подкожната мазнина и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване, понякога може да се появи в областта на третираната зона посиняване, но до седмица изчезва.

Процедурата включва използването на апликатор, който охлажда мастните клетки в третираната област от тялото ви. Третирани мастните клетки се отстраняват, с естествените метаболитни процеси в тялото, подобно на начина, по който се отстраняват мазнините от приетата храната. Процедурата обикновено отнема два или повече часа, за да се извърши (в зависимост от големината на района, който се третира). Препоръчителният брой процедури е 3, като периодът между двете процедури е 30- 45 дена.

Резултатите от процедурата криолиполиза обикновено са видими след 2-4 месеца след лечението, и продължават да се подобряват до шест месеца. Въпреки че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, пациентите подложени на криолиполиза избягват болката, рисковете и дългите периоди на възстановяване, свързани с този по-агресивен метод.

Поради своята неинвазивна същност, криолиполизата крие значително по-малко рискове, в сравнение с другите методи за намаляванена мазнините. Криолиполизата е безопасна процедура, но след нейното провеждане са възможни странични ефекти като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона, но те се считат за нормални и обикновено изчезват в рамките на няколко дни след лечението.

Според последните тенденции е препоръчително след криолиполизата да се прилага методът кавиатация. Така се ускоряват метаболитни процеси и охладените и увредени мастни клетки се изхвърлят по-бързо от организма, а също и ефектът от двете процедури се засилва значително.

Какво се случва по време на процедурата?
При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва.
Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

След колко време можем да видим ефекта от процедурата?
Резултатите от процедурата криолиполиза са видими след 2-3 седмици от лечението и продължават да се подобряват до шест месеца. През този период биохимията на клетките се променя и след 2-3 седмици организмът започва бавно да ги изхвърля, тъй като ги разпознава като чужди.

Колко зони могат да се обработят за един ден и колко време е необходимо?
Може да се третират до 2 зони за един ден. Нова зона може да се обработва след 2 седмици. Всяка зона може да се повтори отново не по-рано от 30-45 дена и да се третира максимум три пъти. Броят на сеансите е индивидуален за всеки клиент.

Има ли някакви странични ефекти?
Криолиполизата е безопасна процедура, но след нейното провеждане са възможни странични ефекти като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона. Те се считат за нормални и обикновено изчезват в рамките на няколко дни след лечението.

Противопоказания при:

• Бременни жени или жени, които може да са бременни
• Лица със сърдечни заболявания
• Лица със съдови заболявания
• Лица носещи пейсмейкъри
• Лица страдащи от тромбоза или тромбофлебит
• Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати
• Лица, които са претърпели трансплантация
• Лица, които имат големи метални протези
• Диабетици
• Епилептици

Необходими ли са допълнителни процедури след Криолиполизата?
Най-добри резултати се постигат, когато Криолиполизата е последвана от Кавитация за разбиване и по-бързо извеждане на увредените мастни клетки и задължително от лимфатичен дренаж.
В същия ден може да се приложи и Радиочестота за около 15 минути, която спомага за едновременно стягане на кожата.
За по-трайни и убедителни резултати се препоръчва пиенето на много вода и ограничаване на мазнините за известно време

Какво е Липолазер?
Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650nm.

Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – ниско честотна лазерна терапия) е проучвана и използвана в продължение на 30 години за много био медицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

В последните години технологията започва да се прилага и за естетични цели, тъй като е доказано, че лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.

След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини.

Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка терапия. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури в продължение на 4 седмици т.е. по две процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

Области, които се третират с липолазер:
• Двойна брадичка;
• Външната и вътрешната част на бедрата;
• Гръб;
• Корем;
• Седалище;
• Ръце;
• Мастни натрупвания в областта на коленете и глезените.

Какво е пресотерапия?
Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините. Подобрява и кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третираните зони, така и на целия организъм.
Още след първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. Усещате се леки и отпочинали, а кожата ви е видимо по-гладка.

Тайната е в специалното "облекло", което се носи по време на процедурата. За краката, например, се използват специални "ботуши". Те са свързани към апарат, от който се управлява налягането в различните части на "ботушите". Чрез усилване и намаляване на налягането се осъществява приятен механичен масаж на "облечените" зони. Подобрява се кръвообращението и лимфният ток, стимулира се метаболизма на кожните клетки. Това води до намаляване на целулита, а след няколко процедури и до намаляване размера на дрехите, които носите. И всичко това, докато лежите и отпочивате.

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообращението – вените и лимфните съдове. Стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.

Апаратът за пресотерапия извършва лимфен дренаж- това е вид масаж, които въздейства върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на варикозна болест на крак.

Има ли противопоказания? Да! Дълбока венозна тромбоза. Наличие на болка или изтръпване на краката. Остра инфекция на засегнатия крайник.Сърдечна недостатъчност.Остри заболявания и наличие на медикаментозно лечение към момента на процедурите.

Пресотерапията се препоръчва:
• За оформяне и стягане на тялото.
• За ефективна борба с целулита.
• За отслабване и детоксикация.
• За премахване умората на краката.

Пресотерапията е чудесен метод, алтернатива на липосукцията и резултати са видими още след първата процедура. Все пак има случаи, в които не следва да се прилага.

Пресотерапията не е препоръчителна при:
• Кардиологични или бъбречни заболявания;
• Белодробен оток;
• Тромбофлебит, тромбоза;
• Злокачествена лимфедема;
• Травма на крайниците;
• Еризипел;
• Дерматит.

Ако по време на пресотерапията почувствате болка или изтръпване в третираната зона, процедурата трябва да се прекрати.
За максимален ефект са необходими от 9 до 15 процедури. Броят на процедурите е индивидуален и се определя от физическото състояние и от количеството мастни натрупвания на индивида.

Скрий текста

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 17 Февруари до 17 Април 2017г.
 • С предварително записване на: 0898 413 859.
 • При закъснение над 15 минути, ваучерът се счита за използван.
 • За Криолиполиза можете да избирате между следните зони:
  • седалище (2 зони);
  • корем (1 зона);
  • бедра - вътрешна част (2 зона);
  • бедра - външна част (2 зона);
  • паласки (2 зони);
  • ръце (2 зони).
 • За оптимален ефект се препоръчват от 3 до 15 процедури.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
 • Всички други глобални условия на Oferti.Rozali.com
Въпроси и отговори: 3

Осигурено от Салон Алма Морел

"Казвам се Алма Морел и правя света по-красив от близо 30 години. Работила съм в Бразилия и Аржентина, където е издадена и книгата ми "Козметика вкъщи". Собственик съм на един от първите частни козметични салони в България. Често съм лектор на различни семинари за красота в страната и чужбина. Мои ученици, изключителни козметици, сега имат собствени салони из цяла България.

Ваша Алма"

Повече информация за Салон Алма Морел можете да откриете на адрес almamorel.com/eco/index.php

Галерия

София, Лозенец, ул. Цветна градина 81 0898 413 859 almamorel.com/eco/index.php Понеделник - Събота: 10:00 - 20:00ч.
Офертата е осигурена от АЛМА ВИЖЪН ЕООД, ЕИК: 200060871, и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 17.02.17 до 26.02.17.
1 или 10 процедури липолазер и пресотерапия на цели бедра и седалище, или криолиполиза на зона по избор
Цена: 999 лв
Регулярна цена:
30 ЛВ
Промо отстъпка:
67 %
Спестяваш:
20.01 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 15 пъти за 10 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти
© Oferti.Rozali.com е част oт платформата Grabo.bg. Научи още.
Контакти · Помощ · Условия · Поверителност · Бисквитки